Vilkår og betingelser

Når du handler på suntogbalansert.no, gjelder disse kjøpsbetingelsene.

Kjøpsbetingelser for Sunt og Balansert

 1. Bestillinger: Du kan legge inn bestillinger for våre produkter via vår nettbutikk. Når du legger inn en bestilling, vil du motta en bekreftelse på e-post. Bestillingen din er ikke fullført før du mottar denne bekreftelsen.

 2. Abonnementstjeneste: Du har muligheten til å abonnere på våre produkter for månedlige leveranser. Abonnementer kan avsluttes når som helst.

 3. Priser og Betaling: Alle priser er oppgitt i norske kroner og inkluderer merverdiavgift. Betaling kan utføres via de mest brukte kredittkortene eller via Vipps.

 4. Levering: Levering skjer med posten eller et annet egnet fraktselskap. Vi sikter mot å sende alle bestillinger innen 3-5 virkedager etter mottatt bestilling. Leveringstiden kan variere avhengig av bosted.

 5. Angrerett: I henhold til norsk lov har du 14 dagers angrerett fra du mottar varene. Angreretten gjelder ikke for matvarer. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen uåpnet, og du vil da få tilbakeført det du har betalt. Kjøper betaler returporto.

 6. Retur og Refusjon: I tilfelle av feil eller skadet produkt, kontakt oss umiddelbart for å ordne en retur eller refusjon. Vi tar ikke imot returer av matvarer med mindre det er en feil med produktet.

 7. Personvern: Vi forplikter oss til å beskytte dine personopplysninger. Alle personlige opplysninger som samles inn vil bli behandlet i samsvar med vår personvernpolicy og i tråd med personvernforordningen.

 8. Endringer: Vi forbeholder oss retten til å endre disse betingelsene når som helst. Eventuelle endringer vil bli annonsert på vår nettside.

Betingelser for abonnementsløsning

 1. Betaling: Vi tilbyr abonnementsbetaling gjennom Vipps, og tar betaling for varen rett før det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden. Betalingen foretas automatisk fra kundens Vipps-konto så lenge kunden er abonnent.

 2. Levering: Forsendelse til abonnenter sendes én gang per måned, vanligvis innen den 20. i hver måned.

 3. Oppsigelse: Abonnementet kan sies opp når kunden selv ønsker. Det er ingen bindingstid.

Ved å gjennomføre et kjøp på suntogbalansert.no, godtar du disse betingelsene.

Sunt og Balansert er et varemerke eid av:

Toolboks AS

Org. nr. 899 065 492.

Ryfylkevegen 957, 4100 JØRPELAND

Abonner på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Vipps

© 2024 Sunt og Balansert Powered by Quickbutik