Om ossJeg er firebarnsmamma, og mitt eventyr begynte som de fleste travle mødres – en konstant balanse mellom familiens behov og ønsket om å leve sunt. Men jeg sto overfor en utfordring som mange kvinner i min alder også gjør: sunn mat føltes ofte som kjedelig mat. Det var utfordrende å kombinere helse med smak.

Jeg begynte å eksperimentere på kjøkkenet, og en dag oppdaget jeg en oppskrift som skulle forandre alt. Min egen mandelsmørgranola ble til – en smakseksplosjon av sunnhet. Det var da det slo meg: Sunn mat kan være både lekker og fantastisk på samme tid.

Inspirert av denne oppdagelsen, bestemte jeg meg for å dele min reise på Instagram. Bildene av de fristende rettene mine og oppskriftene mine fikk raskt følgere til å ønske mer. Det var da jeg innså at dette var noe som kunne hjelpe andre som ønsket en sunn livsstil uten kompromiss med smaken.

Så med støtte fra familie, venner og min trofaste følgerskare, våget jeg å starte min egen bedrift: Sunt og Balansert. Vårt mål er enkelt – å tilby sunn mat som faktisk smaker fantastisk. Vi tror at god helse og god mat ikke skal være uforenelige begreper.

Sammen med mitt kjærlige familie-team, deler jeg nå min historie og mine smaksrike, sunne produkter med folk i alle aldre som ønsker å omfavne en sunn livsstil uten å ofre gleden av å spise.

Velkommen til Sunt og Balansert, hvor sunn mat møter fantastisk smak!


Abonner på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Vipps

© 2024 Sunt og Balansert Powered by Quickbutik