Jeg har spist smoothie med granola nesten hver dag i flere år. Jeg blir faktisk aldri lei. Jeg begynner derfor å bli ganske dreven på å lage smoothie og vil dele noen tips med deg.
- Ha blenderen stående på kjøkkenbenken alltid. Da er det mindre tiltak å bruke den ;)
- Det er viktig å ha i ingrediensene i riktig rekkefølge, da de fleste blendere kan være litt trege til å knuse frossen frukt/bær. Start med væsken. Ha i det som er frossent til slutt. “Hjelp til” underveis med en rørepinne/skje.
- Bruk vaniljeprotein. Ikke nødvendigvis for proteinene sin del, men du får en alldeles nydelig og fluffy smoothie med vaniljeprotein. Jeg bestiller min på bodylab. Tenk både protein, karbohydrater og fett for å få en smoothie du blir mett av. Topper du den med nøttesmør og granola er du mett i timesvis.
- Hvis du lager smoothien i foodprossessor, får du en mer isaktig konsistens. Jeg går ofte for den varianten på lørdagskvelden.
- Nyt!! Dette må jo bare være verdens beste frokost!
I mitt hefte "Frokostfavoritter" får du flere digge smoothieoppskrifter til kun 25 kr. Trykk på denne linken for å bestille: Frokosthefte